Väliaikaraporttia “ihmiskokeesta”

“The deepest principle in human nature is the craving to be appreciated” – William James

 

Vielä tämä ja ensi viikko jatkuu mun “ihmiskoetta” josta voit lukea enemmän täältä.  Paljon on ihmisiä tullut tavattua ja vielä muutamia jäljellä. Karkeasti arvioituna sain noin 40 viestiä ihmisiltä omaan facebookin inboxiin. Tällä hetkellä arvioisin että noin neljäsosaan heistä eli vähään reiluun kymmeneen ihmiseen ajattelin tutustua tarkemmin. 🙂 Joidenkin kanssa synkkaa heti paremmin kuin toisten. Eikä se tarkoita sitä että ne toiset olis jotenkin huonompia ihmisiä. He eivät ehkä vain ole juuri minulle parhaita tässä elämäntilanteessa, joten en minäkään ehkä osaisi olla heille parasta seuraa. Täten olen ajatellut, kuten monessa muussakin asiassa, että laatu korvaa määrän. Silloin voin tarjota myös itsestäni parhaan version, laadukasta ystävyyttä, en mitään hyvän päivän tuttu heippa diibadaabaa. Ihminen haluaa ja janoaa luonnostaan arvostusta, ja sitä saa kun arvostaa ensin itseään ja sitten muita.

Eilen kävimme mieheni kanssa ystäväpariskunnan luona katsomassa jääkiekkoa. Heidät me tunsimme jo etukäteen, mutta jotenkin mukavaa että tästä tämä sosiaalinen elämä uudessa kaupungissa pikkuhiljaa alkaa asettua uomiinsa ! 🙂  Mahtava fiilis kun kesä on ovella ja ystävyyssuhteita alkaa olla jo melkein jonoksi asti täällä uudessa kaupungissa. Kesään omat haasteensa tuovat kesätyö (joka on eriltä alalta kuin oman alan hommat). Kesätyön myötä en pääse pitämään kesälomaa käytännössä ollenkaan ja syksyn tullen nämä kaksi työtä menevät 1 ja ½ kk päällekkäin, toki pienemmässä mittakaavassa tämä toinen työ silloin ja tuntimäärää lasketaan. Saa nähä kuinka mehut on imetty kesän lopussa. No, tulee ainakin rahaa 😀 Mutta siitä päästään taas aiemmin kirjoittamaani aiheeseen rahasta. Sen voit lukea täältä.

Tänään innostuin haravoimaan pihaa ja samalla tuli vähän möyrittyä kukkapenkissä. Ehkä hyvällä tuurilla loppukesästä tuossa kasvaa jotain, sillä sen verran varjoisa kasvualusta tuohon meidän etupihalle on sattunut. Onni tulee pienistä asioista, kuten siitä kun saa loihdittua jääkaapin syövereistä itselleen maukkaan ja terveellisen lounaan ja ylijäämäbanaani-mehukeitto-cashewtahna-smoothien ihan ex tempore 😀

Ihanaa loppuviikkoa ja viikon alkua juuri sinulle!

<3 Riikka

Tietoa: Riikka

Neljää kieltä puhuvan 26-vuotiaan pohjoisen tytön ajatuksia ja fiiliksiä arjen tapahtumista. "Nautin täysin siemauksin työelämästä, arjesta, ystävistä ja harrastuksista. Olen spontaani ja monista asioista innostuva. Erityisen lähellä sydäntäni tällä hetkellä on oman kodin laittaminen ja kuntosali, hiihto ja ryhmäliikunnat. Säästäminen tulevaisuutta varten ja aikuinen elämä työssäkäynnin myötä on astunut elämääni. Liikunta ja matkustelu ovat myös aina lähellä sydäntäni. Hymyt ja aidot ihmiset sekä hetkessä eläminen saavat minut hyvälle tuulelle." Tervetuloa mukaan!

Katso myös

3 syytä suunnata Pohjois-Italian Dolomiiteille

Syksyllä ilmojen viilentyessä moni alkaa tutkailemaan vaihtoehtoja seuraavan talven lomakohteiksi, suunnitelmallisimmat henkilöt lyövät lukkoon jo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *