Marraskuun tsemppikirje just sulle! <3

Välillä toivon, että sinä näkisit itsesi, niinkuin minä näen sinut: kauniina, vahvana ja hauraana samaan aikaan. Toivon, että näkisit sen kaiken potentiaalin, mikä sisälläsi on ja oppisit arvostamaan sitä kaikkea, mitä olet saavuttanut. Ihailen kunnianhimoasi, mutta välillä mietin pystytkö nauttimaan matkasta? Toki en tahdo pysäyttää sinua, vaan olen valmiina tässä vierelläsi, mikäli eksyt.

Sinun sydämesi on lämmin. Se on joutunut kokemaan kovia, mutta sen takia sinne mahtuu niin paljon välittämistä ja rakkautta. Hyvä sydämesi on suurin voimavarasi ja se on myös syy, miksi minä pidän sinusta niin paljon. Harmaana ja kylmänä vuodenaikana se jaksaa lämmittää meitä muita lämmöllään. Toivon, että sinä itse tunnet sen saman lämmön.

Sinun sisukkuudellasi ja päämäärätietoisuudellasi ei ole rajaa. Muistatko, kun olet kaatunut monta kertaa, pyyhkinyt käsillä hieman polviasi, lyönyt kämmenet yhteen ja noussut ylös valmiina yrittämään uudestaan? Siksi minä sinua ihailen.

Kuten sanoin, olet vahva, vahvempi kuin tämä pimeä marraskuun hetki . Haluan myös sinun tietävän, että aina ei ole pakko olla. Niinä hetkinä on minun vuoroni astua esiin ja ottaa tilanne haltuun. Minun sylini on aina auki, kuten sinunkin. Jos et yksin selviä, niin yhdessä selviämme ainakin!

Kirjoitin tämän kirjeen tajunnan virtana juuri sinulle, joka sitä tarvitset! <3

 

-Linda

 

Tietoa: Linda Barhoumi

Katso myös

Uuden kohtaamista vai ohituskaistaa?

Miten toimit, kun törmäät yllättäen johonkin, joka osuu suoraan reitillesi? Kuljetko eteenpäin päämäärä edellä? Eilen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *