Kuka kirjoittaa?

Moikka! Täällä tekstin takana on Minna Tampereelta. Olen ammatiltani jalkaterapeutti ja harrastuksiini kuuluvat suunnistus, juoksu, hiihto sekä kaikki muu mukava liikunta.

capture_0809b069-f515-4203-90f5-2470503f96cd

Töiden lisäksi suuren osan ajastani vie liikunta. Suunnistuksen olen aloittanut alle kouluikäisenä ja se on kulkenut mukanani jo 21 vuotta. Vielä en ole kyllästynyt, enkä niin usko käyvänkään. Sitä kun voi harrastaa juuri sillä tasolla, kuin hyvältä tuntuu. Tällä hetkellä löytyy vielä kipinää treenata ja kiertää kilpailujakin. Viime viikonloppuna oli tämän kauden viimeinen kisa, joten nyt on aika suunnata katse kohti ensi kautta.

suunnistus
20 vuotta sitten

Hyvinvoinnilla on suuri merkitys sekä työssä että urheilussa. Olen luonteeltani kova stressaamaan asioista ja olenkin koittanut kiinnittää viime aikoina enemmän huomiota siihen, miten saisin stressiä vähennettyä. Minulle parhainta stressin lievitystä on laittaa lenkkarit jalkaan ja juosta fiiliksen mukaan. Välillä tekee hyvää vaihtaa ennalta suunniteltu harjoitus lennosta fiiliksen mukaiseen treeniin, jos alustava suunnitelma tuntuu pakkopullalta.

Tulen kirjoittamaan teille ainakin omaan alaani liittyvistä asioista sekä liikunnasta ja hyvinvoinnista. Blogissani tulee näkymään sekä arkisempia asioita että enemmän tietoa sisältäviä juttuja. Liikunnan suhteen painopiste tulee olemaan kestävyysurheilun puolella, koska suunnistus on se minun juttuni.

Valmistumisestani jalkaterapeutiksi tulee joulukuussa täyteen kolme vuotta ja siitä lähtien olen pyörittänyt omaa yritystä. Monelle jalkaterapia voi olla alana tuntemattomampi, joten siitä tulen kertomaan erikseen seuraavassa postauksessa.

Näihin asioihin tulen palaamaan jatkossa. Hyvää viikonloppua ja tervetuloa lukemaan juttujani.

 

-Minna

Tietoa: Minna Saarinen

Minna on Jalkaterapeutti, yrittäjä ja elämäntapaurheilija. Välillä raskaassa yrittäjän arjessa urheilu on paras rentoutumiskeino. Suunnistus on ollut sydäntä lähellä jo yli 20 vuotta. Minna unelmoi, että urheilu pysyy jatkossakin arjessa mukana sekä pääsee kehittämään itseään ja yritystään eteenpäin.

Katso myös

Marraskuun tsemppikirje just sulle! <3

Välillä toivon, että sinä näkisit itsesi, niinkuin minä näen sinut: kauniina, vahvana ja hauraana samaan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *