Kesä (ei) loma(a)

Kuten otsikkokin kertoo, niin minulla ei ole varsinaisia lomapäiviä tänä kesänä ollut. Muutamia leppoisempia viikkoja, mutta varsinainen loma on jäänyt haaveeksi. Toissapäivänä mietin sitä, kuinka kesä on tuntunut menevän aivan ohitse.  Osaltaan tämä johtuu töistä ja osaltaan varmasti epävakaat sääolot ovat vaikuttaneet tähän tunteeseen. Elokuu on puolessavälissä. Olenko kerennyt tehdä mitään kesäjuttuja?

Tämän jälkeen rupesin selailemaan Facebookin aikajanaani taaksepäin. Huomasin, kuinka paljon ajatukseni voivatkaan huijata minua. Sillä tänäkin kesänä olen..

Juhlinut Juhannusta Suomenlinnassa loistavassa seurassa..

Käynyt muutamaankin otteeseen riekkumassa Linnanmäellä..

Käynyt ensimmäsitä kertaa elämässäni Hämeenlinnassa ihailemassa ylläolevia maisemia..

Kiipeillyt Paloheinän seikkailupuisto Korkeessa..

Viettänyt kesäpäivää ja uinut uudella Allas Sea Poolilla kauppatorilla..

Ollut päivän mukana ja treenannut Functionality- kesäleirillä..

Voittanut suurimmatkin pelkoni ja hypännyt Kaivopuistossa benji-hypyn 150m korkeudesta..

Kuunnellut Sannin keikkaa aitiopaikalla Hernesaarenrannassa kera kylmän valkoviinin..

Käynyt Magnum Helsingissä syömässä jäätelöä ja kävellyt pitkin Kaivopuiston rantaa..

Tämän lisäksi olen siis palvellut tuhansia asikkaita R-kioskilla ja valmentanut sekä hikoillut monia hikipisaroita TFW Konalassa. Molemmat työt ovat tuoneet mukanaan elämääni uusia innostavia ihmisiä ja se, jos mikä on rikkautta.

Taas päästään siihen kliseeseen, että ne tärkeimmät asiat eivät välttämättä ole kovin isoja. Näistäkin yllä olevista pienistä hetkistä monet tulen muistamaan erittäin pitkään. Tulin myös siihen tulokseen, että kesä on loman, sään ja tekemisen lisäksi mielentila. Sinä pystyt itse paljon vaikuttamaan siihen, millainen se on.

Jos jaksoit lukea postauksen tänne saakka, niin pysähdy sinäkin miettimään mennyttä kesääsi. Onko se ollut sellainen kun sinä halusit? Elokuuksi on vielä luvattu aurinkoa. Mikäli siis vielä tuntuu, että kesästäsi puuttuu jotain, niin sen toteuttaminen ei välttämättä ole vielä liian myöhäistä! 🙂 Itse tahtoisin vielä kerran uimaan järveen, mereen tai ainakin maa-uimalaan! 🙂

Linda

Tietoa: Linda Barhoumi

Katso myös

Uuden kohtaamista vai ohituskaistaa?

Miten toimit, kun törmäät yllättäen johonkin, joka osuu suoraan reitillesi? Kuljetko eteenpäin päämäärä edellä? Eilen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *